Dorpsstraat 5472PG Loosbroek

Huur: 800.00 €
  • Categorie: Appartement
  • Perceel opp. 190
  • Kamers: 5
  • Aanvaarding: 1 april 2014

Licht en verzorgd appartement met 4 ruime slaapvertrekken in het gemoedelijke dorp Loosbroek, beschikbaar per 1 april 2014.

Huurprijs € 800,- per maand (bij huishouding van max. 4 personen)

Indeling appartement
Dit ruime en goed verzorgde appartement uit 1995 beschikt over twee woonlagen van ieder 95m2. Op de eerste woonlaag bevinden zich de woonkamer, de keuken, twee slaapkamers en de badkamer met ligbad.

Op de tweede woonlaag bevindt zich een zolderruimte met twee slaapvertrekken en aparte voorzolder. De verzorgde badkamer beschikt over een bad, een wastafel en een designradiator. Hier is voldoende ruimte voor een extra meubel of wasmachine. Het gescheiden toilet bevindt zich centraal op de overloop.

Met een vaste trap kan men via de overloop naar de tweede verdieping met twee slaapvertrekken en een gescheiden voorzolder. Deze verdieping beschikt over twee ramen waardoor er voldoende lichtinval is. In de gescheiden voorzolder bevindt zich een zuinige CV- installatie en extra opbergruimte. Tevens is hier een aansluiting voor wasmachine en droger.

Omgeving
Dit verzorgde appartement bevindt zich in de Dorpsstraat, tegenover de kerk in hartje Loosbroek.De Dorpsstraat is een rustige en plezierige leefomgeving, maar deze straat biedt tevens voldoende uitgaansmogelijkheden waaronder een uitgaanscentrum en een café. Ook een supermarkt en snackbar zijn gevestigd in deze straat. Kortom: alle faciliteiten gecombineerd met rust en ruimte bevinden zich op een paar meter loopafstand!
 
Opmerkingen:           Huisdieren niet toegestaan
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:             in overleg
 
Bewoning:                  gestoffeerd en/of gemeubileerd
 
Borg:                            € 800,--
 
Huur:                            € 800,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken