Hogeschoorweg 5911EJ Venlo

Huur: 1050.00 €
  • Categorie: Woonhuis
  • Perceel opp. 130
  • Kamers: 6
  • Aanvaarding: In overleg

Deze prachtige eengezinswoning is ruim van opzet, is deels gemoderniseerd en deels heeft men bepaalde elementen van de woning bewaard w.o. de oude granieten vloer in de gang en de keuken, maar ook de paneeldeuren geven deze woning een sfeer waarin men graag vertoeft.
 
Indeling:
U komt binnen middels de entree welke toegang geeft tot de royale woonkamer, kelder, keuken en de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier ook de toegang tot het toilet. De hal is deels voorzien van een lambrisering en deels schoon stucwerk en een oude granieten vloer.
 
De woonkamer is van het type doorzon waardoor er veel licht inval is. De wanden zijn gestuct en er ligt een eiken partketvloer. Aan de voorzijde heeft men een kleine erker. Achterin de woonkamer heeft men de toegang tot de gesloten keuken waar een antraciet moderne keukenopstelling  staat met granieten blad en diverse apparatuur w.o. een 4-pits gascomfoor, combi oven, vaatwasser, 1 ½ spoelbak in rvs en rvs afzuigkap. Verder diverse onder en bovenkasten. De granieten vloer is nog een van de oude elementen van het huis.
Middels de bijkeuken waar de wasmachine en droogopstelling zich bevindt heeft men de toegang tot
de binnenplaats. Deze is ingericht met een verhard terras van natuursteen, diverse borders, berging overkaping en een achteruitgang.
 
Op de 1ste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers met ingebouwde kast. Op de vloer ligt een laminaatvloer en de wanden zijn glad gestuct. De voorste slaapkamer heeft een wastafel.
De badkamer is voorzien van een royaal bad, separate douche met cabine, toilet, wastafel met kastje en een designradiator. Tevens is deze in zijn geheel betegeld met diverse materialen.
 
Op de 2de verdieping heeft men de toegang tot een kleine slaapkamer met sauna en een grote slaapkamer welke nu als tv-ruimte is ingericht voor het kijken van films e.d.
 
 
Opmerkingen:           Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:              minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:              in overleg
 
Bewoning:                   gestoffeerd
 
Borg:                             € 1.050,--
 
Huur:                             € 1.050,-- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken