Kromme Steenweg 5707CA Helmond

Huur: 1088.00 €
  • Categorie: Appartement
  • Perceel opp. 70
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: 1 februari 2024
  • Energielabel: B

* KROMME STEENWEG D * HELMOND *

Met dit keurig afgewerkte 3-kamerappartement woont u in én uit het centrum. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw voorzien van liftinstallatie. Balkon aan de voorzijde, moderne keuken, uitstekende locatie tegenover ‘Boscotondo’ en verbindingswegen zijn slechts enkele kenmerken van dit lichte appartement. 

Indeling 
Begane grond 
Zeer ruime en representatieve centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercom. In een afgesloten tussenhalletje bevindt zich tevens de liftinstallatie en trapopgang. 

Tweede verdieping 
Er zijn slechts twee appartementsingangen per verdieping. Hal met meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en garderobemogelijkheid. In de hal is de separate toiletruimte gesitueerd. Deze ruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een fonteintje. Toegang tot de lichte, sfeervolle woonkamer. De vloer is voorzien van vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met spuitwerk.

Keuken
Separate keuken met aan twee zijden een lichte inrichting, diverse onderkasten, een kunststof werkblad en lichte achterwand betegeling en uitgerust met de volgende apparatuur: keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, een koelkast, combi magnetron en een vaatwasser.

Slaapkamers
Zeer royale slaapkamer, aan de rustige achterzijde gelegen. De kamer is afgewerkt met spuitwerk wanden en plafond, vloerbedekking en drie ramen, waarvan twee met een rolluik.
Vanuit de keuken is de tweede slaapkamer bereikbaar. De kamer is afgewerkt met spuitwerk wanden en plafond, vloerbedekking en twee ramen.

Balkon 
Aan de voorzijde bevindt zich een deur naar het speelse, gedeeltelijk inpandige balkon, met uitzicht op het prestigieuze project ‘Boscotondo’ en voorzien van een rolluik. 
Vanuit de tweede slaapkamer heeft u uitzicht op de mooie, groene binnenplaats. Door de begroeiing heeft u in de zomer optimale privacy. 

Badkamer
De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een douche met een glazen wand, een wastafel met onderbouw en aansluiting voor de wasmachine.

Berging
Aan de voorzijde van het gebouw is een poort die leidt naar het binnenterrein. Hier bevinden zich de bergingen. De berging is ruim, hoog en voorzien van een bergvliering. 

Opmerkingen:           Geen huisdieren
 
Huurperiode:              minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:             1 februari 2024
 
Bewoning:                  gestoffeerd
 
Borg:                           € 900,--
 
Huur:                           € 900,-- per maand excl. electra
                                    € 153,-- per maand stookkosten
                                    €   35,-- per maand parkeerplaats
 
 
Wilt u wonen in een instapklare appartement gelegen dichtbij het Centrum van Helmond?
Bel dan nu voor een bezichtiging!!

Voor informatie, een brochure en/of een bezichtiging bel Jaspers Wooncomfort Makelaardij.

Tel: 0492 - 52 02 70 Regio Deurne - Asten - Someren - Eindhoven -Geldrop -Nuenen
                                  Helmond - Gemert - Laarbeek

Ook 's-avonds en in het weekend staan wij voor u klaar !!!

SITE & TOTAAL AANBOD Jaspers Wooncomfort Makelaardij 

WWW.JASPERSWOONCOMFORT.NL

Benieuwd naar de waarde van uw woning? BEL voor GRATIS en VRIJBLIJVENDE waardebepaling.

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken