Limietlaan 5216JJ Den Bosch

Huur: 1250.00 €
  • Categorie: appartement
  • Perceel opp. 75
  • Kamers: 3
  • Aanvaarding: 1 december 2022

Locatie 

Dit 3-kamer appartement ligt op een hele mooie locatie vlakbij de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het appartement ligt zo mooi omdat het tegenover een park ligt, vlakbij de Zuid-Willemsvaart en met een blijvend vrij uitzicht. De Zuid-Willemvaart wordt niet meer gebruikt voor de beroepsvaart. Er worden op dit moment plannen gemaakt om ter plaatse van de Zuid-Willemvaart het Zuid-Willemspark aan te leggen. De Zuid-Willemsvaart verdwijnt daarmee niet maar wordt in het park opgenomen. 

Entree van het gebouw 

De entree van dit gebouw is recent gerenoveerd en geeft een zéér verzorgde indruk. Bij de deur zijn de brievenbussen van de acht woningen die aan dit portiek grenzen. Het appartement op nummer 21 ligt op de tweede verdieping. Als u de hal rechtdoor loopt komt u bij de voordeur. 

Indeling woning 

Bij het binnentreden van woning komt u in de hal. In de hal treft u de meterkast en het toilet. De keuken, woonkamer en één van de slaapkamers grenzen ook aan de hal. De andere slaapkamer is via de woonkamer bereikbaar en ligt aan de achterzijde van de woning. De keuken ligt ook aan de achterzijde en is uitgerust met een witte inrichting en een roestvrijstalen aanrechtblad. Er is voldoende ruimte voor al uw apparatuur. Ook de was kan hier worden opgesteld. De keuken heeft een deur naar het balkon. Aan de keuken grenst de badkamer die is voorzien van een douche en een wastafel. Het hele appartement is afgewerkt met een laminaatvloer. Wc is recent gerenoveerd evenals de badkamer.


Los van de woning (in de brandgang) is nog een stenen berging. Deze ruimte is afgesloten en zéér geschikt om uw fietsen in op te slaan. 

Bijzonderheden 

- toplocatie vlakbij het centrum; 
- neutrale en keurige afwerking; 
- alle ramen van kunststof met dubbel glas; 
- twee slaapkamers; 
- CV ketel

Opmerkingen:           Niet roken en geen huisdieren
 
Huurperiode:             Vanaf 12 maanden
 
Aanvaarding:            1 december 2022
 
Bewoning:                 gestoffeerd/gemeubileerd
 
Borg:                          € 1250,--
 
Huur:                          € 1250,-- per maand excl gas/electra
                                
                                    Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken