Neerstraat 5215 AR Den Bosch

Huur: 790.00 €
  • Categorie: Appartement
  • Perceel opp. 44
  • Kamers: 2
  • Aanvaarding: 1-12-2013

OMSCHRIJVING

Gelegen op de tweede verdieping, sfeervol en gemoderniseerd 2-kamer appartement met balkon en een berging op de begane grond. 

Het appartement is gelegen nabij winkelcentrum het ‘Rivierenplein’, diverse uitvalswegen en op circa 10 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch. 
Het appartement is gelegen in een woonwijk nabij uitvalswegen en op korte afstand van recreatiegebied de ‘Oosterplas’. De Oosterplas biedt u een prachtig wandelgebied waar in de zomermaanden veel wordt gezwommen en gezeild. Voor de zwemmers is er een speciaal zandstrand en een afgezet zwemgebied aanwezig. 

INDELING:

Begane grond
Via de ruim opgezette centrale hal/entree inclusief bellenplateau en brievenbussen bereikt u middels trap of lift het appartement, gelegen op de 2e verdieping. Via de centrale hal/entree is de ruime berging bereikbaar.

2e verdieping
Middels het portiek, met trapopgang en liftinstallatie, bereikt u het appartement. De entree is voorzien van een intercom, meterkast en biedt toegang tot de woonkamer en berging. Door vrijwel het gehele appartement ligt een laminaatvloer met uitzondering van de slaapkamer. De keuken is voorzien van een keukenblok met losse apparatuur. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en erg licht door de grote raampartij. Deze biedt een prachtig vrij uitzicht. Ook hier is een (smal/Frans) balkon aanwezig. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer welke is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche, bereikbaar vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:
De servicekosten bedragen € 137,-- per maand, onder andere ten behoeve van stookkosten alsmede: brand-, opstal- en glasverzekering, klein- en groot (toekomstig) onderhoud van het gebouw, aansprakelijkheidsverzekering VvE, gemeenschappelijk gas- en waterverbruik, etc. deze zijn al opgenomen in de huurprijs

 
Opmerkingen:           Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:             minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:             1-12-2013
 
Bewoning:                  gestoffeerd
 
Borg:                            € 790,-
 
Huur:                            € 790,- per maand excl. g/w/e
                                      inclusief servicekosten

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken