Porquiera 32643 Filquiera

Verkoopprijs: 400000.00 €
  • Categorie: Finca
  • Perceel opp. 12390
  • Kamers: 7
  • Aanvaarding: In overleg

* TÊ KOOP FINCA * FILQUIERA * SPANJE *

Beschrijving:
De Finca is gelegen in de meest noordwestelijke streek van Spanje zijnde Galicië.
Galicië grenst in het zuiden aan Portugal, in het westen aan de Atlantische Oceaan, in het noorden aan de Cantabrische Zee en in het oosten aan de andere Spaanse autonome regio’s Asturië en Castilië en León. De hoofdstad van Galicië is Santiago de Compostella, een stad met iets minder dan 100.000 inwoners, maar de grootste stad is Vigo en de grootste agglomeratie A Coruña. Galicië heeft twee officiële talen, het Galicisch en het Spaans.
 
Het Klimaat in Galicië kent net als in Nederland 4 seizoenen
 
Het pand staat in het dorp Filguiera vallende onder de gemeente Porqueira in de Spaanse provincie Ourense regio Galicië. Het is gelegen aan een rustige straat met wat bomen en op loopafstand vindt u de buurtwinkel. De 12390 m2 tuin is grotendeels gelegen aan de achterzijde van het huis. In de tuin staan Amerikaans eiken bomen voor een schaduwrijk plekje te vinden als de zon te fel is.
Het grondstuk is volledig omheind met aan de voorzijde van de woning een toegangspoort en een grote poort om het grondstuk met de auto op te kunnen rijden. Het huis is opgetrokken uit graniet blokken, pannendak, kunststof kozijnen en geheel geïsoleerd.
 
Indeling van het huis
 
Het royale huis heeft vijf slaapkamers, een royale woonkamer, een eetkeuken, een buitenkeuken, een royale hal met trap naar de 1ste verdieping, twee badkamers, balkon, terras en een garage met zolder
 
Hal
De royale hal met in het midden een trap met vestibule die toegang verstrekt tot de eerste verdieping, waar zich de overige 4 slaapkamers en tweede badkamer bevinden. Vanuit de hal heeft men verders nog toegang tot de royale L-vormige woonkamer, eetkeuken, slaapkamer en badkamer begane grond. Alle wanden zijn gestucte en het plafond is gestuct met sierlijst. De gehele begane grond heeft een tegelvloer.
 
Woonkamer
De gezellig ingerichte L-vormige woonkamer heeft voldoende lichtinval met open haard, tegelvloer, gestucte wanden, gestucte plafond met sierlijst, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde.
 
Eetkeuken
De L-vormig opgestelde keuken heeft de volgende apparatuur: koel/vries combinatie, inductie koken, oven, afzuigkap, diverse onder- en bovenkastjes, marmeren werkblad, wanden zijn betegeld.
Tevens is deze ook voorzien van centrale verwarming en rolluiken an de buitenzijde.
Buiten op het terra heeft men nog een buitenkeuken.
 
Slaapkamer
De riante ouder slaapkamer is gelegen op de begane grond met uiteraard centrale verwarming, gestucte wanden, plafond gestuct afgewerkt met sierlijst, tegelvloer en rolluiken aan de buitenzijde.
 
Badkamer
Het huis heeft twee badkamers. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping.
De badkamer begane grond is volledig betegeld en voorzien van een bad, wc, bidet, vaste wastafel met ombouw, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde van de woning.
 
Wasruimte
In de wasruimte is aansluiting voor het witgoed. De wanden zijn gestuct en de vloer voorzien
van tegels.
 
Kelderkast
Onder de trap bevindt zich een kelderkast alwaar men extra proviand e.d. kan achterlaten.
 
Garage
Voor de klusser die niet stil kan zitten is er een royale garage met zolderverdieping. In deze ruimte bevindt zich ook de opstelling van de ketel voor de centrale verwarming welke op olie wordt gestookt.
 
Eerste verdieping
De royale overloop voorziet in de toegang tot de tweede badkamer en de vijf slaapkamers met mogelijkheid om er meerder te kunnen creëren. De wanden zijn wederom gestuct, plafond gestuct met sierlijst afwerking, nette parketvloer over de gehele bovenverdieping.
 
Slaapkamer 1
Royale slaapkamer met gestucte wanden, gestuct plafond met sierlijst, parketvloer, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde van het pand.
 
Slaapkamer 2
Royale slaapkamer met gestucte wanden, gestuct plafond met sierlijst, parketvloer, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde van het pand.
 
Slaapkamer 3
Royale slaapkamer met gestucte wanden, gestuct plafond met sierlijst, parketvloer, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde van het pand.
 
Slaapkamer 4
Royale slaapkamer met inbouw kast, gestucte wanden, gestuct plafond met sierlijst, parketvloer, centrale verwarming  en rolluiken aan de buitenzijde van het pand.
 
Slaapkamer 5
Royale slaapkamer met gestucte wanden, gestuct plafond met sierlijst, parketvloer, centrale verwarming en rolluiken aan de buitenzijde van het pand.
 
Badkamer
De badkamer op eerste verdieping is volledig betegeld voorzien van een bad, wc, bidet, vaste wastafel met ombouw en centrale verwarming.
 
Zolder
De royale bergzolder is volledig gestuct en voorzien van elektra en centrale verwarming
 
Terras
Aan de achtterzijde van de woning bevindt zich het overdekt terras met buitenkeuken.
Vanuit dit terras heeft men een schitterend uitzicht over het riante grondstuk met de Amerikaans eiken bomen.
 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken