Ringstraat 6015AZ Neeritter

Huur: 1600.00 €
  • Categorie: Vrijstaande villa
  • Perceel opp. 225m2
  • Kamers: 7
  • Aanvaarding: In overleg

Vrijstaande villa met 5 slaapkamers, mooi landelijk wonen in een dorp met een rijk verenigingsleven, nabij sportvelden en de A2, België (ca 200m), Bourgondisch Maaseik is dichtbij, Weert  10 automin. en nabij Roermond.
De woning is geschikt voor een woongroep, (samengesteld) gezinsbewoning, praktijk/ studio aan huis (toilet bereikbaar vanuit praktijkruimte), met optimale privacy tot de rest van de woning.
Bij eventuele groepsbewoning/woongroep:  Brandveiligheid de woning is gecontroleerd door de brandweer en is aangepast om de  brandveiligheid optimaal te kunnen garanderen. Alle deuren op de begane grond hebben een deurdranger. Alle ruimtes hebben een rookmelder, voorts hebben hangen er blusdekens en brandblusapparaten. Op verzoek worden de door de brandweer goedgekeurde tekeningen toegezonden.
Voorts is elke kamer voorzien van diverse wandcontactdozen, telefoon- en tv- aansluiting en vloerverwarming.
 
Tuin: de grote, nagenoeg onderhoudsvrije, compleet omheinde tuin met kersenboom ligt op het zuidwesten, waardoor er op elk moment van de dag zon is. Voorts heeft deze tuin een groot zonne/bordes terras aansluitend op de woonkamer en keuken. Voldoende privacy en vele mogelijkheden voor tuinieren, spelen en/of loungen.  
 
Begane grond
Entree: De ruime entree van circa 18 m2 is v.v. aparte garderobe, toilet met fonteintje en hangtoilet, De entree geeft toegang tot de 1eslaapkamer/praktijkruimte/studeerkamer/kantoor.
1e slaapkamer : Deze kamer is geschikt voor vele doeleinden, de lichte plavuizen vloer is vzv vloerverwarming. De wanden gladstucwerk, mogelijkheid tot aansluiten rolluiken.   
 Woonkamer: via de hal is de ruime woonkamer ca. 40 m2 te bereiken, deze heeft grote raampartijen en veel tuincontact. De vloer is voorzien van warme, lichte plavuizen met vloerverwarming, de wanden zijn vzv glad stucwerk en ambachtelijk metselwerk. 
Keuken: de ruime keuken met een landelijk karakter is nieuw en v.v. alle benodigde apparatuur en heeft een riant uitzicht op de tuin.
1e  badkamer : naast de keuken gelegen is de 2e badkamer met  was & droogaansluitingen. In deze ruimte bevindt zich een 2e douche en 3e toilet.
Kelder : circa 11 m2 is vzv tegelvloer en netjes afgewerkt.
Garage : De compleet geïsoleerde dubbele garage bied plaats aan 2 auto’s en heeft daarnaast meer dan voldoende plaats voor opberg mogelijkheden en diverse fietsen te plaatsen. Wasmachine aansluiting, wasbak met koud- en warm water. Tegelvloer en schoon metselwerk.
 
1e Verdieping
Overloop : via de hardhouten trap komt u op de riante overloop met voldoende daglichttoetreding middels een dakkapel. De overloop geeft toegang tot  4 slaapkamers respectievelijk 18, 20, 26 & 28 m2.
Slpk 2,3,4 en 5 : Op iedere kamer zijn kabeltelevisie en telefoonaansluitingen aanwezig, voldoende wandcontactdozen, de vloeren zijn vzv vloerbedekking en de wanden afgewerkt met gladstucwerk.
2e  Badkamer : De moderne mooie helder lichte betegelde badkamer is v.v. , toilet, dubbele wastafel, douche & ligbad, Grohe kranen en V&B sanitair.
 
 
Opmerkingen:          Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:            minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:            per direct

Bewoning:                 gestoffeerd
 
Borg:                           € 3.200,--
 
Huur:                           € 1.600,- per maand excl. g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken