Rubenslaan 5143GB Waalwijk

Huur: 950.00 €
  • Categorie: villa
  • Perceel opp. 100
  • Kamers: 5
  • Aanvaarding: 1-3-2011

Deze zeer net afgewerkte villa staat in villawijk Meerdijk in de plaats Waalwijk. In de nabijheid van de Loonse en Drunense duinen, dichtbij diverse uitvalswegen, allerlei winkelvoorzieningen en diverse recreatiemogelijkheden.

De entree van dit pand bevindt zich aan de zijkant. Eenmaal binnengekomen treft men een prachtige hal met een leistenen vloer aan, voorzien van twee kasten. Aan de voorzijde van het pand heeft men een grote slaapkamer(4m bij 4,5 m) voorzien van kledingkast met spiegel en een vaste wastafel en een kleine slaapkamer(3m bij 2,25 m) met een kleine kast, aansluitend de doucheruimte met toilet en wastafel met spiegel. Aan de achterzijde heeft men nog een slaapkamer(4m bij 3.30m) voorzien van wastafel en een grote kledingkast met spiegel. De dichte keuken in een L-opstelling (4m bij 3,30m)is voorzien van alle gemakken, zoals wasmachine, droger, combi magnetron, koelkast met vriescombinatie, keukentafel met 4 stoelen. De woonkamer (6,45 m bij 4 m) heeft vrij uitzicht op de tuin en het achterliggende terras. In de achter tuin staat nog een tuinhuis voor het opbergen van terrasmeubilair en fietsen.
Kortom een woning met voldoende ruimte, schoonmetselwerk tegen de wanden en een leistenen vloer over de gehele verdieping.


Opmerkingen:           Huisdieren in overleg

Huurperiode:             In overleg

Aanvaarding:             per 1 maart 2011

Bewoning:                  gestoffeerd

Borg:                          € 1900,--

Huur:                          € 950,-- per maand excl. g/w/e

 

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken