Szölösgyörök Hongarije

Verkoopprijs: 89000.00 €
  • Categorie: Vakantiewoning
  • Perceel opp. 1650
  • Kamers: 4
  • Aanvaarding: In overleg

Hongarije staat bekent als het land met zijn strenge korte winters en lange warme zomers, en is daarom bij uitstek geschikt om in het voor- of najaar heerlijk te genieten van het aantrekkelijke klimaat.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen in Szölösgyörök, op nog geen 8 kilometer van het Balatonmeer. Dit pittoreske dorpje ligt in een mooie omgeving en laat u de sfeer van het echte Hongarije proeven.
 
U verblijft in het bijna 175 jaar oude boerderijtje dat geheel is gerestaureerd. Het is gelegen aan een rustig pleintje met bomen en op loopafstand vindt u de buurtwinkel. De 1650 m2 tuin is grotendeels gelegen aan de achterzijde van het huis en loopt hellend omhoog waardoor je boven een prachtig uitzicht hebt over de weidse omgeving. In de tuin staan diverse fruitbomen zoals appel-, peren-, en notenbomen.
 
Indeling van het huis
 
Het huis heeft twee slaapkamers, een woonkeuken, een bijkeukentje, een hal en een badkamer en biedt plaats aan 6 personen.
 
Slaapkamers
De twee slaapkamers zijn bijna identiek aan elkaar en hebben beiden onder meer drie eenpersoons bedden (kunnen ook aan elkaar gezet worden), een nachtkastje, een tafel met stoelen, een bank en een grote kledingkast.
 
Keuken
Deze is in de oorspronkelijke stijl opgeknapt om de sfeer van het huis en de omgeving zo goed mogelijk te behouden. Er kan natuurlijk gekookt worden en aan de eettafel kunt u gezellig vertoeven. Ook is er een klein aanrechtblokje met koud en warm water.
 
Bijkeuken
In de kleine bijkeuken staan de koelkast en de wasmachine. Handdoeken en theedoeken zijn aanwezig.
 
Badkamer
De badkamer is in 2000 aangelegd en voorzien van een inloopdouche, wastafel met koud en warm water en toilet. Badhanddoeken zijn aanwezig.
 
Tenslotte beschikt de tuin over een overdekt terras waar u heerlijk kunt eten of relaxen.

 
Opmerkingen:           Huisdieren in overleg
 
Huurperiode:              minimaal 12 maanden
 
Aanvaarding:              in overleg
 
Bewoning:                   gestoffeerd en gemeubileerd
 
Borg:                             € 1.000,--
 
Huur:                             € 700,-- per maand incl g/w/e

Map & Directions

image

Contact persoon

Uw woning zoeken