INFO VOOR DE HUURDER

Gratis inschrijven

Middels ons inschrijfformulier kunt u zich gratis inschrijven bij JASPERS WOONCOMFORT. Door het zo compleet mogelijk invullen van het inschrijfformulier stelt u ons in staat u te helpen bij het vinden van de best passende woonruimte. U ontvangt van ons een selectie uit ons aanbod, afgestemd op uw persoonlijke situatie en woonwensen. Na een geslaagde bezichtiging kunt u in veel gevallen op korte termijn uw intrek nemen in de woning van uw keuze.

 

Reageren op het woningaanbod

Heeft u al een  woning gezien die u aanspreekt? Dan klik op ‘reageren’ waarna wij contact opnemen met u. U kunt ons bereiken via ons centrale nummer 0492-520270 om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
JASPERS WOONCOMFORT kent geen wachttijd. Wie als eerste reageert op een woning, heeft de eerste keus. Mits uiteraard akkoord door eigenaar/verhuurder.

 

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal rechtstreeks worden afgesloten tussen u als huurder (of uw werkgever of onderwijsinstelling) en de verhuurder. Degene die het huurcontract ondertekent geldt als huurder van de woning. Voor een totstandkoming van een huurovereenkomst, dienen de volgende documenten te worden aangeleverd:

 

Voor particulieren:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • 3 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract
  • Aantoonbaar vermogen ( bijvoorbeeld voor gepensioneerden )

Voor zelfstandig ondernemers:

  • Recente IB-aangifte en/of Accountantsverklaring
  • KVK uittreksel met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming


Kosten

Bij het aangaan van een huurovereenkomst, dient u rekening te houden met de volgende kosten:

-  De eerste maand huur ten behoeve van de verhuurder.

-  De borgsom ten behoeve van de verhuurder. 


De borg dient binnen 2 werkdagen na ondertekening huurovereenkomst te worden overgemaakt, de huur dient voor aanvang huurovereenkomst te worden overgemaakt.

 

Bij totstandkoming van een huurovereenkomst, vragen we u (indien u dit nog niet heeft gedaan) zich in te schrijven op onze website. Zo hebben we al uw gegevens digitaal. Hiermee stemt u ook in met de algemene voorwaarden van JASPERS WOONCOMFORT. Deze zijn te downloaden op de website.
 

ZOEKOPDRACHT HUURDER

Indien U ALS HUURDER BIJ JASPERS WOONCOMFORT EEN OPDRACHT GEEFT VOOR HET ZOEKEN NAAR PASSENDE WOONRUIMTE BENT U BEMIDDELINGSKOSTEN VERSCHULDIGD ZIJNDE EEN MAANDHUUR VAN DE TE HUREN WONING.

 Bekijk ons aanbod 

  Neem contact op  

Uw woning zoeken