Sinds 1999

Uw partner in vastgoed Jaspers Wooncomfort

Of u nu een woning of bedrijfspand wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of laten beheren, Jaspers Wooncomfort staat voor u klaar. Met een divers aanbod van koop- en huurwoningen, hebben we voor iedereen de perfecte vastgoedoplossing. Onze persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit en service zorgen voor een vlotte en succesvolle transactie.

0 +
Woningen

Jaspers Wooncomfort: Excellente service in vastgoed, hoog geprezen door onze klanten.

Met Jaspers Wooncomfort kiest u voor:

Nieuw in de Verkoop

Ons actuele aanbod

Ontdek ons uitgebreide aanbod onroerend goed, waarmee wij een passende vastgoedoplossing bieden voor elke wens. Vertrouw op ons ons als uw betrouwbare partner voor vastgoedtransacties in voornamelijk de regio Zuid-Nederland.

Uitgebreid Koopaanbod

Bent u benieuwd naar de waarde of huurpotentie van uw woning of bedrijfspand? Wij bieden vrijblijvende waardebepalingen en adviesgesprekken. Neem vandaag nog contact met ons op via +31492-520270 of +316-13960316 voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Blije huurders
0
Eerlijke contracten
0 %
Tevreden verkopers
0
Transacties 2024
0
Onze diensten

Naadloos Beheer van Uw Vastgoedportfolio

Vakkundig Vastgoedbeheer

Vertrouw op ons professionele team voor het beheer van uw vastgoed, zodat u kunt genieten van gemoedsrust en optimale rendementen.

Naadloze Verkoopervaring

Profiteer van onze expertise om uw eigendom snel en voor de beste prijs te verkopen, terwijl wij alle details voor u afhandelen.

Deskundigheid in Lokale Markten

Maak gebruik van onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkten om geïnformeerde beslissingen te nemen, of u nu koopt, verkoopt, huurt of verhuurt.

Ontdek Uw Ideale Thuis

Doorzoek ons zorgvuldig geselecteerde aanbod aan woningen en vind de plek die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar deze overtreft.

Huurwoningen die Aanspreken

Kies uit een verscheidenheid aan kwalitatief hoogstaande huurwoningen die comfort en gemak bieden, perfect afgestemd op uw levensstijl.

Begin Uw Vastgoedreis

Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijke begeleiding en advies op maat, en zet de eerste stap naar uw volgende vastgoedavontuur.

“Kies voor Jaspers Wooncomfort en stap binnen in een wereld waar elke woning een verhaal vertelt en elke transactie een ervaring wordt om te koesteren..”

John Jaspers

Jaspers Wooncomfort

Waarom Kiezen voor Jaspers Wooncomfort?

Kies voor Jaspers Wooncomfort en stap binnen in een wereld waar elke woning een verhaal vertelt en elke transactie een ervaring wordt om te koesteren. Met ons aan jouw zijde, wordt het (ver)kopen en of vinden van jouw ideale thuis een reis vol deskundigheid en passie. Bij Jaspers Wooncomfort draait het niet alleen om het vinden van een huis, maar om het ontdekken van een thuis waar jouw dromen tot leven komen.

0%

Exclusieve Bedrijfspanden

Met onze gepassioneerde makelaars aan je zijde ontdek je de perfecte bedrijfspanden die jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen.

0%

Top Huurwoningen Beschikbaar

Van charmante studio's tot ruime gezinswoningen - wij hebben de sleutel tot jouw ideale huurhuis!

Hoe werkt het

IJzersterk in vastgoedoplossingen

Onze oprichter John Jaspers heeft een zeer diverse carrière die via allerlei omwegen leidde tot de ervaren en succesvol vastgoedprofessional die hij vandaag de dag is. 

Met achtergronden variërend van verzekeringsadviseur tot projectleider automatisering tot makelaar, brengt John een schat aan ervaring en ondernemersgeest naar Jaspers Wooncomfort. 

Kwaliteiten waar u van profiteert met de juiste oplossing voor uw persoonlijke vastgoedvraag.

Bekijk alle huurwoningen

Allround woonservices

Bij Jaspers Wooncomfort overtreffen we graag de verwachtingen van onze klanten. Onze diensten omvatten verhuur, beheer, verkoop en aankoop van woningen, voornamelijk in de zuid-nederlandse regio. 

Of u nu een eigenaar bent die panden wil verhuren, verkopen of laten beheren of een huurder of koper op zoek naar een woning of bedrijfspand, wij hebben de expertise om u te helpen.

Laatste nieuws

Voor elke vastgoedvraag het juiste antwoord

Jaspers Wooncomfort bedient de regio zuid-nederland, waaronder Heerlen, Venlo, Eindhoven, Tilburg en delen van Gelderland. 
Ons uitgebreide dienstenaanbod omvat diverse vastgoedoplossingen, waaronder verhuur, beheer, verkoop en aankoop van woningen en bedrijfspanden. 

Wilt u uw pand verhuren of bent u op zoek naar uw volgende woning? Bij Jaspers Wooncomfort bent u aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar.

No Content Available